Traveldealer

Nettbutikk, SEO, Logo & grafisk profil

Kunden

Med et stort og økende antall leverandører i ryggen tilbyr Traveldealer en betydelig bredde av tjenester og løsninger til reisende. De har mål om å kutte reisekostnader, øke effektivitet og sikre en bedre reisehverdag for alle dem på reise – alt tilgjengelig i én plattform.

Oppdraget

Traveldealer trengte en moderne nettside for å presentere konseptet samt logo & full grafisk profil.
Nettsiden skal være informativ og selgende med fokus på et spisset og enkelt budskap. Videre må nettsiden ha tyngre funksjonalitet for innlogging, konto og aktive medlemskap.

Løsningen

Vi startet med å lage logo og grafisk profil.

Den nye nettsiden til Traveldealer er bygd på publiseringsverktøyet WordPress og er en nettbutikk m/ abonnement. Nettbutikken har et stilrent og responsivt design som er tilpasset for alle skjermstørrelser.

Det ble lagt stor vekt på navigasjon og brukervennlighet når nettsiden ble designet. Det skal være svært enkelt å finne det tilbudet som passer best.

Innmeldingsskjemaet har integrert betalingsløsning for kortbetaling.

Nettsiden viser annet type innhold for de med aktivt medlemskap og tilgang til «Min konto».

Den grafiske profilen inneholder logo, fargepalett, font, e-postsignatur og visittkort samt en figur som representerer Traveldealer på nettsiden og i annen visuell kommunikasjon. Figuren ble tegnet av oss i forbindelse med dette oppdraget.

Besøk nettsiden
Kontakt oss Se flere prosjekter