Blinken AS

Nettbutikk, Webmasteravtale

Kunden

Blinken AS er en leverandør av måleinstrumenter og forbruksmateriell til bygge-, anleggs- og landmålingsbransjen. Firmaet holder til på Gressvik utenfor Fredrikstad og ble etablert i 1981. De har over 15 ansatte og lang fartstid i bransjen.

Oppdraget

Blinken AS har slått seg stort opp på nettsalg og trengte en ny nettbutikk de kan vokse sammen med. Ikke bare skal den være flott å se på og fungere sømløst på mobil, men den skal også være en enkel kjøpsprosess og navigasjon. Kunden har også høye krav til vedlikehold og behandling av ordre & oppdatering av varelager.

Løsningen

Vi tok utgangspunkt i den eksisterende nettbutikken til Blinken AS og lagde en svært skalerbar nettbutikk basert på WordPress m/ WooCommerce.

Nettbutikken huser over 1000 produkter og 120 kategorier. Du kan navigere til alle kriker og kroker av nettbutikken direkte fra hovedsiden, noe som gjør den svært enkel for kunder å handle i.

Nettbutikken har også en skreddersydd søkefunksjon som søker igjennom over 1000 produkter & kategorier i sanntid.

Nettbutikken presenterer også bedriften m/ ansatte på en flott måte: https://blinken.no/kontakt-oss/

I dette samarbeidet har vi hatt fokus på automatikk, brukervennlighet og design. Nettbutikken fungerer, selvfølgelig, sømløst på telefon.

Nettbutikken er basert på WordPress m/ WooCommerce.

Nettbutikken fikk inn over 100 ordre de første 3 ukene etter lansering januar 2023

Besøk nettbutikken
Kontakt oss Se flere prosjekter