Sosiale medier

Når du har fått på plass en god nettside eller nettbutikk er det viktig å generere så mye trafikk som mulig inn til nettstedet, og her er sosiale medier meget viktig.

Scroll for å lese mer

Strategi i sosiale medier

Har din bedrift en strategi i forhold til sosiale medier?

Alt som skal gjøres for en bedrift i sosiale medier, må være en del av en plan og en strategi for hva du ønsker å oppnå på for eksempel Facebook og Instagram.

Vi hjelper deg med en helhetlig markedsføringstrategi i sosiale medier.

Innholdsproduksjon

Er du usikker på hva du skal publisere på sosiale medier? Når du ut til din målgruppe?

Med en god strategi og plan, kan vi bistå din bedrift med god innholdsproduksjon og tekstforfatting slik at din bedrift blir mer synlig på nett. I tett samarbeid med din bedrift, utvikler vi gode publiserings- og innholdsplaner som er tilpasset dine målgrupper.

Sosiale medier har kommet for å bli, og har blitt retningsgivende for hvordan vi kommuniserer og deler informasjon. Ved å bygge tilstedeværelse og markedsføre seg i sosiale medier som Instagram og Facebook, tar man bedre vare på eksisterende kunder, samtidig som man tiltrekker seg potensielle og nye kunder.

En god strategi i sosiale medier, innholdsproduksjon og en plan som er tilpasset din målgruppe, hjelper vi deg med å oppnå synlighet for din bedrift og din nye nettside.