Tekst- og innholdsproduksjon

Scroll for å lese mer

God kommunikasjon via tekst

På en godt laget nettside går gode tekster og design hånd i hånd. Et konkret og fengende budskap via tekst er noe av det viktigste på nettsiden din. Når en potensiell kunde skal bedømme bedriften din eller tjenesten/produktene du selger, gjøres dette hovedsakelig via tekst (i tillegg til bilder/video). Måten du kommuniserer på via tekst, vil være med på å danne et godt førsteinntrykk av bedriften din via nettsiden. Med innhold som er unikt og relevant vil du også oppfattes som en attraktiv tilbyder.

God kommunikasjon er viktig for å vinne nye kunder, men også for å beholde gamle kunder. En tekst skal være informerende, selgende, og snakke på en måte som kunden forstår.

Tekst påvirker rangering i Google og andre søkemotorer

Innholdet på nettsiden din er totalt avgjørende om du rangerer godt i Google (og andre søkemotorer) eller ikke. For at Google skal se på din nettside som relevant for spesifikke søkeord må du ha gode og unike tekster, som omhandler akkurat det temaet.

Når vi arbeider med søkemotoroptimalisering (SEO) starter vi alltid med en analyse av hvilke nøkkelord (søkeord) som er viktig for akkurat deg/din bedrift. Nøkkelordene står alltid i fokus når vi produserer tekster til nettsiden.

Vi produserer også tekster og innhold til markedsføringskampanjer, sosiale medier og til blogger.

Trenger du hjelp til å skrive gode tekster?

Å skrive tekster er noe mange av våre kunder verken har tid til eller kompetanse til å utføre selv. Derfor tilbyr Fredrikstad Webdesign også denne tjenesten. Våre tekstforfattere vil ta en gjennomgang sammen med deg om hva som trengs å forfattes, og deretter bruke sin kunnskap og erfaring for å skape gode og fengende tekster til din nettside.