Nettbutikk

Nettbutikk

Invester i en fleksibel salgsplattform med et skreddersydd design

WooCommerce er en populær og fleksibel handelsplattform som gir deg muligheten til å selge varer, tjenester, kurs, abonnementer og mye mer direkte på WordPress-nettsiden din.

Skap et solid førsteinntrykk med et stilrent og innbydende design som vekker tillit.

En nettside med WooCommerce er et kraftig salgsverktøy

Vi i Fredrikstad Webdesign AS har spesialisert oss på utvikling av WooCommerce-nettbutikker med skreddersydde og moderne design. Det fine med løsninger basert på WordPress og WooCommerce er at du får muligheten til å kombinere en standard nettside med funksjonaliteten til en nettbutikk – det vil si at du kan blogge, presentere tjenester, designe landingssider og mye mer på samme plattform hvor du selger produktene dine!

Du får alt på et og samme nettsted.

«Jeg gir Fredrikstad Webdesign og Knut Hunderi topp score for dyktighet, utførelse og fantastisk oppfølging! Kommer til å anbefale deg varmt videre til hele mitt nettverk.»

Moderne og fleksibel handelsplattform

WooCommerce er «open source» og utvikles kontinuerlig for å holde tritt med teknologi, sikkerhet og de forventninger som stilles til netthandel i dag. Plattformen gjør det enkelt å administrere produktene dine, håndtere ordre og se salgsrapporter.

WooCommerce lar seg også integrere med andre populære systemer, f.eks. nyhetsbrev, betalingsløsninger, frakt/logistikk, regnskap og digital annonsering for å nevne noen. Med andre ord kan du effektivisere driften etterhvert som bedriften din vokser og du får behov for å automatisere f.eks. regnskapsføring.

Du kan tilby kundene dine betaling med for eksempel Vipps, Klarna, PayPal eller kort (Stripe, Bambora), og det er mulig å legge inn avansert fraktberegning basert på produktene som ligger i handlekurven.

Her er det nesten uendelige muligheter!

Selg hva som helst, til hvem som helst

Med WooCommerce kan du selge fysiske varer, virtuelle produkter (som kurs eller tilgang til webinar), nedlastbare filer, abonnementer med automatiske trekk og mye mer.

Ønsker du å selge til ulike kundegrupper som skal se helt andre priser enn privatkunder, f.eks. forhandlere, så kan vi tilrettelegge for det – uten at du behøver en ekstra nettbutikk. Vi bygger alt inn i en og samme løsning.

Det er også mulig å tilrettelegge for flere språk, hvis du satser internasjonalt og vil selge til utlandet.

Vi angrer ikke ett sekund på at vi byttet til Fredrikstad Webdesign AS som total leverandør av nettbutikk med forhandlermodul. I tillegg hjelper de oss med digital markedsføring på Google, Facebook og Instagram. Setter stor pris på personlig service og god oppfølging. Vi føler oss godt ivaretatt og de er der når vi trenger dem. De er meget profesjonelle, hyggelige og nøyaktige. Anbefales på det sterkeste.

Enkel administrasjon

Med det brukervennlige administrasjonspanelet kan du enkelt legge til, endre eller fjerne produkter selv i nettbutikken. Du får e-post når det kommer inn nye ordre og du håndterer disse inne i ordreoversikten, hvor du får full oversikt over ordredetaljer og kundeinformasjon.

Synlige og søkemotorvennlige nettsider

Vi vet hva som må til for å bli funnet i Google, og hjelper deg med både søkemotoroptimalisering og digital markedsføring hvis du ønsker det.

Fokus på sikkerhet og personvern

Mange undervurderer sikkerheten rundt nettbutikker. Det gjør ikke vi!

Utvikling av teknologi går raskt, og sikkerhet på internett har aldri vært viktigere.

Uavhengig om du har en liten eller stor nettbutikk, er vår strenge prosedyre rundt sikkerhet den samme. På nettbutikker installerer vi alltid SSL-sertifikat (Secure Sockets Layer) som krypterer all kommunikasjon til og fra server.

Prosessen

 • Første kontakt

  Du kontakter oss og forteller litt mer om hva din bedrift ønsker bistand med.
  Førstekontakten kan vi ta over e-post, telefon, chat eller et fysisk møte.

 • Behovsanalyse

  Du gjennomfører en enkel og uforpliktende behovsanalyse på jobben du ønsker utført.

 • Pristilbud

  Du får et signert pristilbud på jobben du ønsker utført.

 • Oppstartsmøte

  På større prosjekter anbefaler vi å ta et oppstartsmøte hvor vi blir enige om mål, delmål og lager en konkret framdriftsplan.

 • Lansering

  Prosjektet blir lansert og gjort tilgjengelig på internett.

 • Oppfølging, opplæring & support

  Alle prosjekter vi jobber med har 4 uker fri oppfølging m/ opplæring og ubegrenset med endringer.
  Du vil her også få et tilbud om en webmasteravtale.

 • Videre samarbeid

  Hvis du er fornøyd med jobben vi har gjort og du føler samarbeidet har gått bra, tar vi gjerne en prat om videre samarbeid om f.eks digital markedsføring.

Se nettbutikker vi har utviklet

Her ser du noen av prosjektene våre

Victor Lopez

Har du et prosjekt du vil prate om?

Hei, mitt navn er Victor Lopez. Jeg er webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS.
Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift.