Våre tjenester

Våre tjenester

En totalleverandør av webdesign, webutvikling og synlighet på nett

Er det ikke deilig å kun ha én leverandør å forholde deg til? Hos oss får du alle tjenester du trenger for å bli godt representert på internett. Ikke bare er det tidsbesparende og kostnadseffektivt, men du vil få en samarbeidspartner som virkelig kjenner deg og din bedrift.

Trykk på en tjeneste under for å lese mer.

Hva kan vi hjelpe deg med?

  • Ny hjemmeside til Karrieresenter Østfold

Ny hjemmeside eller re-design?

En hjemmeside skal være moderne, mobilvennlig og enkel å oppdatere for dere som eier siden. Vi baserer alle nettsider vi utvikler på skreddersøm i WordPress. Det betyr at dere får stilrene, unike og funksjonelle nettsider som er tilpasset deg og bedriftens behov.

  • Vekstdrevet webdesign

Vekstdrevet webdesign

Vekstdrevet webdesign (growth-driven design) handler om å skape en nettside som er i kontinuerlig utvikling basert på hvordan besøkende tar den i bruk. Nettsiden blir regelmessig optimalisert og forbedret, basert på analyse og statistikk,  samtidig som målene fra markedsførings-strategien blir implantert.

  • Ny nettbutikk til Dehn Design

Nettbutikk

Enten du starter med blanke ark eller ønsker å bytte nettbutikkplattform, så har vi løsningen for deg. Med WordPress og WooCommerce får du en skreddersydd og fleksibel nettbutikk hvor du kan selge alt fra fysiske produkter til digitale tjenester og abonnementer med automatisk trekk.

  • Nye visittkort til Stiftelsen Fyrlykta

Logodesign og grafisk profil

En grafisk profil (visuell identitet) er retningslinjer for hvordan bedriften din ser ut i all type grafisk kommunikasjon. Dette omfatter logo, fonter, visittkort, brevark, annonser og fargepalett m.m. I tillegg er illustrasjoner, bilder og bildebruk med på å definere den visuelle identiteten.

  • digital markedsføring

Digital markedsføring

Digital markedsføring er idag et «must» for alle som vil lykkes på nett. En flott hjemmeside trenger å bli funnet ved søk i Google eller klikk på betalte annonser. Vi hjelper deg med den digitale markedsføringen; Fra Google Ads til annonsering i sosiale medier.

  • SEO

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotor- optimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering handler om å overbevise søkemotorer om at din hjemmeside er relevant for spesifikke søkeord. God forståelse og innsikt i hvordan algoritmen til søkemotorer er viktig; Vi foretar en grundig statusanalyse, kartlegger muligheter og ser hvilke tiltak som må gjøres.

  • Videoproduksjon

Videoproduksjon

En bedrift har ca. 50 ganger så stor sjanse for å havne på førstesiden på Google hvis den bruker video på nettsiden. Video er det foretrukne formatet på både Facebook og Instagram, og kan også være med på å øke synligheten på YouTube. Vi kan hjelpe deg med planlegging og produksjon av video.

  • innholdsproduksjon

Innholdsproduksjon

Et konkret og fengende budskap via tekst er noe av det viktigste på nettsiden din. Potensielle kunder bedømmer bedriften din eller tjenesten/produktene du selger via tekst/bilder/video. Godt innhold vil danne et godt førsteinntrykk av bedriften din og er viktig for å vinne nye kunder, og beholde eksisterende.

  • Sosiale medier

Sosiale medier

Ved å bygge tilstedeværelse og markedsføre seg i sosiale medier som Instagram og Facebook, tar man bedre vare på eksisterende kunder, og tiltrekker seg potensielle og nye kunder. Vi hjelper deg med en helhetlig markedsføringstrategi i sosiale medier.

  • webmasteravtale

Webmasteravtale

En webmasteravtale er til for at du som kunde skal få en bekymringsfri hverdag på internett. 4 av 5 kunder velger å tegne en slik avtale. La oss stå for sikkerhet, søkemotoroptimalisering, vedlikehold og regelmessige oppdateringer av din nettside slik at du kan bruke tiden din på andre viktige ting.