webdesign

Hjemmeside.

En hjemmeside skal være moderne, mobilvennlig og enkel å oppdatere for dere som eier siden. Vi baserer alle nettsider vi utvikler på skreddersøm i WordPress. Det betyr at dere får stilrene, unike og funksjonelle nettsider som er tilpasset deg og bedriftens behov.

Les mer

Vekstdrevet webdesign.

Ny nettside eller redesign av nettsiden? Bare tanken på dette kan få det til å gå kaldt nedover ryggen på enhver som har ansvar for bedriftens sin nettside. Du vet at tiden ikke strekker til, men dere er alle enige om at noe må gjøres. Det er allerede gått to år siden sist. Besøkstallene viser ingen utvikling og nettsiden gir svært få leads og henvendelser.

Les mer
Vekstdrevet webdesign

Nettbutikk.

Enten du starter med blanke ark eller ønsker å bytte nettbutikkplattform, så har vi løsningen for deg. Med WordPress og WooCommerce får du en skreddersydd og fleksibel nettbutikk hvor du kan selge alt fra fysiske produkter til digitale tjenester og abonnementer med automatisk trekk.

Les mer

Logodesign & grafisk profil.

En grafisk profil (visuell identitet) er retningslinjer for hvordan bedriften din ser ut i all type grafisk kommunikasjon. Dette omfatter logo, fonter, visittkort, brevark, annonser og fargepalett m.m. I tillegg er illustrasjoner, bilder og bildebruk med på å definere den visuelle identiteten.

Les mer
Logodesign og grafisk profil
Digital markedsføring

Digital markedsføring.

Digital markedsføring har etterhvert blitt et «must» for alle bedrifter som ønsker å lykkes på nett. Det handler ikke bare om å ha fine og moderne hjemmesider. De aller fleste bedrifter er avhengige at av folk finner frem til nettsiden, enten det er gjennom et søk i Google eller ved klikk på annonser som er synlige på nett eller i mobilapper.

Les mer

SEO.

SEO står for Search Engine Optimization (søkemotoroptimalisering), og handler om å overbevise søkemotorer om at akkurat din hjemmeside er den mest relevante for spesifikke søkeord. Innholdet på din hjemmeside, din autoritet og troverdighet som «representant» av forskjellige søkeord, er viktig når det kommer til søkemotoroptimalisering. Google vil at de som benytter sine tjenester, skal finne relevant og god informasjon med en gang.

Les mer
SEO

Tekst- og innholdsproduksjon.

På en godt laget nettside går gode tekster og design hånd i hånd. Et konkret og fengende budskap via tekst er noe av det viktigste på nettsiden din. Når en potensiell kunde skal bedømme bedriften din eller tjenesten/produktene du selger, gjøres dette hovedsakelig via tekst (i tillegg til bilder/video). Måten du kommuniserer på via tekst, vil være med på å danne et godt førsteinntrykk av bedriften din via nettsiden. Med innhold som er unikt og relevant vil du også oppfattes som en attraktiv tilbyder.

Les mer

Sosiale medier.

Har din bedrift en strategi i forhold til sosiale medier? Alt som skal gjøres for en bedrift i sosiale medier, må være en del av en plan og en strategi for hva du ønsker å oppnå på sosiale medier, som f.eks Facebook og Instagram. Vi hjelper deg med en helhetlig markedsføringstrategi i sosiale medier.

Les mer
Sosiale medier
sikkerhet

Webmasteravtale.

En webmasteravtale er til for at du som kunde skal få en bekymringsfri hverdag på internett. 4 av 5 kunder velger å tegne en slik avtale. La oss stå for sikkerhet, søkemotoroptimalisering, vedlikehold og regelmessige oppdateringer av din nettside slik at du kan bruke tiden din på andre viktige ting. Alle avtaler er uten bindingstid.

Les mer