Visste du at vi kan levere skreddersydde PowerPoint- og bedriftspresentasjoner?

Skreddersydde presentasjoner basert på deres grafiske profil
Lesetid: < 1 minutt

Skal du i et viktig møte med en potensielt ny kunde eller et prospekt dere virkelig vil lande? Da er en skikkelig god presentasjon det som kan utgjøre forskjellen. Men hva om du ikke er selvsikker nok i PowerPoint, eller rett og slett ikke finner tid i arbeidsdagen til å sette sammen en visuelt slående presentasjon? Vi i Fredrikstad Webdesign kan bistå deg og din bedrift med deres visuelle inntrykk, også når det kommer til PowerPoint-presentasjoner.

Som en del av den visuelle profilen vi lager til våre kunder, inkluderer vi også ved behov PowerPoint-presentasjoner som gjenspeiler deres stil og identitet. Rett og slett det lille ekstra som skiller deres presentasjon fra mengden. 

Alle presentasjonene vi leverer blir produsert som maler, og er enkle å tilpasse ved behov. På denne måten kan kunden selv velge hvilke lysbilder og innhold som skal være med direkte i PowerPoint, og da på det neste viktige møtet eller foredraget. 

For kunden betyr dette at de får stor frihet og fleksibilitet når de skal lage tekst og innhold til sine presentasjoner, samtidig som den røde tråden fra deres grafiske profil og visuelle identitet går igjen i presentasjonen. Dette gir et profesjonelt inntrykk og skaper troverdighet til deres presentasjon og bedrift.

Skaff dere det lille ekstra visuelle inntrykket med en skreddersydd presentasjonsmal fra oss. Se video nedenfor med eksempel vi har laget for en av våre kunder, eller les mer om våre tjenester og tilbud på vår nettside. Kontakt oss for et tilbud på deres egne tilpasset presentasjonsmal i dag.