Båtbua i Fredrikstad med stor nettbutikksuksess

Båtbua i Fredrikstad Blad
Lesetid: < 1 minutt

Det er alltid gøy å se våre kunder øker sin omsetning og konkurranseevne på bakgrunn av tjenester vi leverer. I Fredrikstad Blad 20.10.20 er det et intervju med Henrik i Båtbua som kan fortelle om økt omsetning på 1,4 millioner i fjor.

Det er ingen tvil og at vi er inne i en tid hvor detaljhandel på internett tar mer og mer over for tradisjonell handel i butikk. Båtbua er et godt eksempel på det. Se nettsiden her.

Fredrikstad Webdesign innledet et samarbeid med Båtbua i februar 2017. I løpet av denne tiden har vi blant annet hjulpet de med utvikling av nettbutikk, digital markedsføring, SEO og betalt annonsering.

I 2019 omsatte Båtbua AS for nærmere 9,5 millioner kroner på nett og i butikken. I år passerte de 2019-omsetningen i nettbutikken allerede i juni til tross for pandemien.

Henrik Løkke, som intervjues i Fredrikstad Blad, har selv vært ansatt i åtte år og har de tre siste årene vært daglig leder for Båtbua. I tillegg til privatkunder, satser de de også mot bedriftsmarkedet og har veldig mange marinaer i distriktet som faste kunder.

Les artikkelen i Fredrikstad Blad her.

Er du vår nye webdesigner?Se ledig stilling
+