Hva er Google Data Studio?

Hva er Google Data Studio
Lesetid: < 1 minutt

Google-universet er proppfullt av verktøy og tillegg for måling og sporing av nettsidetrafikk. For mange kan det bli uoversiktlig med forskjellig data i forskjellige verktøy som Google Analytics, og Google Search Console. Sannheten er at de fleste ikke sjekker sine Google-verktøy en gang, nettopp fordi det er overveldene.

Det er dette Google Data Studio er til – Samle all informasjonen i ett verktøy som sømløst integreres med andre Google-verktøy. Dette er ypperlig for å visualisere de dataene som er viktig for deg. Google Data Studio lar deg lage tilpassede rapporter med data hentet fra Google-platformer og andre tjenester helt fra scratch. Det finnes også ferdige maler for forskjellige Google-verktøy og andre tjenester du kan bruke. Man kan også kombinere elementer fra forskjellige kilder i en og samme rapport.

Resultatet er flotte rapporter som kan sendes ut automatisk hver dag, hver uke eller hver måned, til hvem du vil. For våre kunder, og for oss selv, blir rapportering og visualisering av statistikk og resultater raksere, enklere, penere og mer oversiktlig.

Er du vår nye webdesigner?Se ledig stilling
+