Ny lærling: Christine Eilertsen starter hos oss 1. august

Ny lærling: Christine Eilertsen starter hos oss 1. august
Lesetid: < 1 minutt

Vi ønsker Christine Eilertsen hjertelig velkommen som vår aller første lærling.
Christine går på Medieproduksjon ved Glemmen videregående skole her i Fredrikstad og vi ser alle frem til 1. august som er hennes første arbeidsdag hos oss.
Vi i Fredrikstad Webdesign AS er stolte av å være en godkjent lærlingbedrift, og gleder oss til arbeide med Christine og følge utviklingen hennes innen de fagområdene vi arbeider med.

Christine forteller litt om seg selv

Jeg er 17 år, driver mye med kunst og sosiale medier på fritiden. Vil også påstå at jeg er ganske så nytenkende, og har litt erfaring innenfor blogg og design.Jeg gleder meg utrolig mye til å starte hos Fredrikstad Webdesign AS, og gleder meg til å utvikle meg innen forskjellige fagområder og lære nye ting, spesielt siden dette har vært en interesse for meg i mange år.Jeg har mest ferdigheter innen grafisk design, Adobe Photoshop og Adobe Illustrator. Jeg har også ferdigheter innen tegning og maling, men jeg lærer stadig noe nytt.Jeg gleder meg til å jobbe med Fredrikstad Webdesign AS til høsten.

Er du vår nye webdesigner?Se ledig stilling
+