Vi bytter navn! (God Jul og Godt Nytt År)

Vi bytter navn
Lesetid: < 1 minutt

2021 har vært et fantastisk spennende år for oss, og vi avslutter året med å informere om at Fredrikstad Webdesign AS er i prosessen med å gjøre et navnebytte. Nytt navn og ny grafisk profil vil bli annonsert 3. januar 2022.

Samme selskap. Samme personer. Ingen forandring.

Navnebyttet er ikke noe annet enn et navnebytte. Du vil møte de samme hyggelige menneskene i de samme lokalene og den samme gode kaffen; akkurat slik du alltid har gjort. Vi vil ha det samme organisasjonsnummeret, samme eiere, samme telefonnummeret og den samme e-postadressen.

Det blir ingen umiddelbar endring i noen ting, kun en rolig overgang til ny merkevare som starter 3. januar 2022.

Merkevaren «Fredrikstad Webdesign» vil fortsatt blir videreført, men da som en del av ‘XXXXX AS’. ‘Fredrikstad Webdesign’ vil alltid tilhøre vårt DNA.

Derfor bytter vi navn

Fredrikstad Webdesign AS ble stiftet september 2014 og vært et godt navn for de tjenestene vi fører. Vi har klart å bygge en solid merkevare med et godt renommé, men verden endrer seg, internett endrer seg og vi endrer oss – og det er på tide å ta et steg videre.

God Jul og Godt Nytt År

Kjære alle kunder, samarbeidspartnere og bekjente!

Vi har så smått begynt å runde av arbeidsåret 2021, og retter nå fokuset mot en kortreist juleferie og noen late dager med kjente og kjære.

Veldig kort oppsummert har 2021 vært et svært godt år for Fredrikstad Webdesign hvor vi bl.a har fått to ny ansatte; Nicolai og Adrian – og blitt kjent med mange nye spennende kunder.

Vi gleder oss masse til 2022 og alt det året har å by på! God jul og et riktig godt nytt år!

Hilsen oss i Fredrikstad Webdesign,
Adrian, Nicolai, Sarah, Lukas, Victor og Knut