Vi ønsker Nicolai velkommen til Fredrikstad Webdesign – din nye ekspert i Google Ads og analyse.

Nicolai Strindberg
Lesetid: < 1 minutt

Nicolai ble ansatt hos oss fra 15. august og har allerede rukket å hjelpe flere av våre kunder med Google Ads og annen digital markedsføring.

Nicolai er 31 år og kommer fra Asker hvor han har jobbet i bransjen i flere år. Han jobbet tidligere i et annet byrå, hvor han hadde ansvaret for annonseringen til små og store kunder i et bredt spekter forskjellige bransjer. Videre sitter han også på erfaring med søkemotoroptimalisering og innholdsproduksjon. Han er detaljorientert og trives med kreativt og analytisk arbeid, men aller mest liker han å se kunder lykkes med sine prosjekter.

Nicolai er spesialist på Google Ads, og kan hjelpe din bedrift med å ta annonseringen til deres til neste nivå. Google Ads er noe vi har troen på at blir viktigere i den digitale verden i tiden fremover, fordi mer og mer handel og salg foregår på nett. Synes du ikke, finnes du ikke, og det er nettopp derfor vi styrker vår team med kompetanse innen annonsering og SEO.

Nicolai har et sterkt engasjement for faget, og sitter på sertifiseringer og erfaring innen Google-annonsering. Han er nå klar for å gi full innsats for Fredrikstad Webdesign AS – noe gamle og nye kunder vil dra nytte av. Velkommen om bord, Nicolai! – Vi vet du kommer til å trives!