En god nettside – en viktig investering

En god nettside - en viktig investering
Lesetid: < 1 minutt

En nettside, og da gjerne en god og funksjonell en, er en av de viktigste investeringene en bedrift kan gjøre. Nettsiden har er ofte den første kontakten en potensiell kunde har med din bedrift, enten det er gjennom sosiale medier eller via en søkemotorer som Google. Det vil si at det er gjennom nettsiden førsteinntrykket gjerne legges både for kunder og leverandører, og i mange tilfeller har en kun én mulighet til å gjøre et godt førsteinntrykk.

I Fredrikstad Webdesign jobber vi med flere ulike nettsideprosjekt. Vi har for tiden et oppdrag med å videreutvikle en vanlig nettside til en nettbutikk for en eksisterende kunde, mens vi samtidig jobber med to andre bedrifter som ønsker å utvikle en helt ny nettside fra bunnen av. Dette ulike utgangspunkt, men som alle skal ende i samme sluttresultat; et flott første kontaktpunkt for bedriften.

Flere bransjer preges av aktører som ikke har hjemmeside, eller som har en svært utdatert nettside som bl.a ikke er optimalisert for telefoner eller nettbrett. Det å prioritere anskaffelse av en ny og moderne nettside kan man lett opparbeide seg en mer profesjonell posisjon, og skille seg positivt ut fra konkurrentene. Dette vil spesielt kunne gjelde bedrifter som jobber mot bedriftsmarkedet da kravet til å fremstå som profesjonell her er desto større og viktigere.

Ved å jobbe med oss i Fredrikstad Webdesign hva gjelder utvikling av nettsider garanterer vi at du får den hjemmesiden du ønsker og har behov for. Ulike bedrifter har forskjellige behov, og dette er noe vi er svært opptatt av å tilpasse. Enten det er snakk om en enkel og basic nettside, eller en helt unik nettside, sørger vi for du blir fornøyd med sluttresultatet.

Er du vår nye webdesigner?Se ledig stilling
+