Start det nye året med ny nettside og økt synlighet på internett

Sky Fitness - ny nettside
Lesetid: 3 minutter

2023 – Nytt år! Det er nesten ingenting som slår en ny og fresh start og kanskje det er på tide å fornye bedriften din med en ny hjemmeside? Nettsiden er ofte det første møtet nye kunder har med din bedrift. Hva med å gjøre som SkyFitness, Olimb og Fellesforbundet, og starte det nye året med en flott og optimalisert hjemmeside?

Internett er stadig i utvikling, samtidig som folk foretrekker å finne produkter og tjenester på nett. Alle har med seg mobiltelefoner i dag, muligens også nettbrett eller PC. Man undersøker gjerne hvilke bedrifter som tilbyr det man har behov for, før man eventuelt besøker det fysiske stedet. Om bedriften din da ikke har en egen hjemmeside fra før, eller en hjemmeside som ikke er optimalisert, er det en større sjanse for at potensielle kunder ikke vil bruke deres tjenester. En uoversiktlig og ikke-optimalisert hjemmeside skaper mindre troverdighet til bedriften din.

Få en ny digital start og økt synlighet på internett

Det er på tide å si farvel til den gamle hjemmesiden. Vi i Fredrikstad Webdesign er klare for å hjelpe deg med en ny nettside i 2023, og gi bedriften din en helt ny digital start på det nye året. Hjemmesidene vi leverer har et vekstdrevet webdesign, er optimalisert for alle enheter og søkemotoroptimalisert, slik at bedriften rangerer høyt i Google.

Fellesforbundet med ny nettside
Fellesforbundet avd. Fredrikstad med ny nettside, les mer om prosjektet her.

Tilgjengelighet

Potensielle kunder søker etter en spesifikk tjeneste. De vet ikke hvem de skal kontakte, de kjenner ingen innenfor den bransjen – hva tror du de gjør? Mest sannsynlig gjør de et søk på Google. Så klikker de seg inn på din hjemmeside og finner det de søker etter. De klikker seg da videre til neste bedrift. Denne bedriften vil mest sannsynlig få jobben, tross for at du er like god eller kanskje bedre enn konkurrenten.

Bedre kontakt med kundene

En god nettside gjør det enkelt for kunden å ta kontakt. Telefonnummer og e-post er godt synlig på en hjemmeside. Et kontaktskjema på nettsiden gjør at kunden kan sende en e-post i stedet for å ringe, da er du tilgjengelig døgnet rundt. Dersom du får mye av de samme spørsmålene fra kunder, kan du legge ut svar på disse spørsmålene på din hjemmeside under «ofte stilte spørsmål». Dermed sparer du tid på å svare på gjentagende forespørsler. En hjemmeside kan også vise hvor du holder til ved hjelp av et kart slik at kunden lett kan finne deg.

Mindre synlighet i Google

Dersom nettsiden ikke er optimalisert for mobil, vil dere få mindre synlighet på nett. Vi har skrevet et innlegg om Google Mobile First, hvor vi forklarer hvorfor hjemmesiden din må være optimalisert for mobil. Mange nettsider har i dag over 80% mobilbesøk, derfor må nettsiden din virke like godt på mobil som på PC.

Når Google skal rangere søkeresultater blir alle nettsiders mobilversjon testet. En ny hjemmeside er optimalisert og tilpasset for alle enheter – mobil, nettbrett og PC. Da vil den vil bli prioritert av Google, som igjen øker synligheten deres på nett. Synlighet på nett, betyr nye kunder, som igjen betyr mer salg. Og det er vel det du ønsker for din bedrift?

Lastetid og hastighet for nettsider er utrolig viktig og påvirker trafikken til din nettside i stor grad. Google vektlegger hastighet når nettsider rangeres og dersom to ulike nettsider med det samme innholdet dukker opp i samme søk, vil Google foretrekke den raskeste av de to. Lastetiden av nettsiden din er også vesentlig for dine besøkende og dine potensielle, fremtidige kunder.

Vi kan hjelpe deg!

Vi kan hjelpe deg med å lage en nettside med godt design som fungerer optimalt på alle disse punktene og litt til! Vi har over 300 kunder fordelt over hele landet og har god kompetanse når det gjelder synlighet på internett.

Hva venter du på? Gjør som Sky Fitness, Olimb og Fellesforbundet, og start 2023 med en helt ny hjemmeside!

Er du vår nye webdesigner?Se ledig stilling
+