Slik påvirker koronaviruset vårt virke i Fredrikstad Webdesign

Slik påvirker koronaviruset vårt virke i Fredrikstad Webdesign
Lesetid: < 1 minutt

Den 12. mars ble en merkedag for de fleste av oss. Da ble det iverksatt en rekke tiltak fra norske myndigheter, som satte folks hverdag på hodet. Dette ble gjort for å sikre liv og helse. Det er nå en vanskelig tid for mange, både privat og i jobbsammenheng.

Hverdagen hos oss nå

Et av tiltakene som ble kunngjort var å jobbe hjemmefra, for de som hadde mulighet til det – noe vi i Fredrikstad Webdesign allerede hadde startet med den samme uken.
Fredrikstad Webdesign har en sunn og god økonomi, med store solide kunder. Alle ansatte er fortsatt i full jobb – ingen permitteringer har vært nødvendig.
Samarbeidet internt mellom ansatte fungerer godt via digitale medier og vi har fortsatt like høy produktivitet.

For våre kunder er vi selvfølgelig fortsatt svært tilgjengelige via digitale medier. Det kan være vanskelig å møtes i disse tider, men vi har mye erfaring med å jobbe med prosjekter hvor vi aldri møter kunden fysisk. Dette gjelder også opplæring via f.eks skjermdeling.

Hvis din bedrifter opplever problemer, eller på en eller anne måte er sterkt påvirket i forhold til dagens situasjon, skal vi gjøre det vi kan for å finne gode løsninger for alle parter, det er bare å ta kontakt med oss. Vi er en samarbeidspartner som selvfølgelig stiller opp på kort varsel.

Vi ser frem til å kunne ta dere imot på kontoret og delta på møter med dere når dette er over. I mellomtiden må dere ta vare på dere selv og deres nærmeste. Dette kommer til å gå bra!