Olimb Rørfornying AS med overskudd på 51 millioner i 2020.

Olimb Rørfornying AS med overskudd på 51 millioner!
Lesetid: < 1 minutt

Det er alltid gøy å se at det går bra for våre kunder, og denne gangen er det Olimb sin tur å skinne. I en pressemelding 16.03.21 forteller daglig leder Roar Haugland om vekst og solid overskudd i Olimb Rørfornying i 2020 på tross av koronautfordringer.

Tallene for regnskapsåret 2020 viser driftsinntekter på 290 millioner og et resultat før skatt på 51 millioner. Sammenlignet med 2019 økte omsetningen med sju millioner, mens driftsresultatet økte med 13 millioner kroner, går det fram av en melding fra selskapet.

Roar Haugland er meget fornøyd med et overskudd på nesten 200 millioner de siste fire regnskapsårene. De kaprer stadig nye kunder i et voksende marked.

Les artikkelen i Fredrikstad Blad her (abonnement).

Olimb har vært en god kunde av oss i snart 3 år, og samarbeidet har vært godt og verdiskapende helt siden oppstarten i 2018. Vi har bl.a levert ny nettside, opplæringsportal og vi arbeider kontinuerlig med å forbedre dette i tråd med Olimb sine markedsføringsmål. Dette kaller vi for Vekstdrevet Webdesign hvor tjenester som søkemotoroptimalisering og annonsering også er inkludert.

Besøk nettsiden til Olimb her: www.olimb.no.

Kundeuttalelse

- Jeg anbefaler Fredrikstad Webdesign på det varmeste! Dyktige, kreative, effektive og pålitelige folk som kan web og digital markedsføring til fingerspissene. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En komplett samarbeidspartner for oss i Olimb på webtjenester og synlighet på nett.

Olimb